Wij werken graag samen met vernieuwende partners. Samen met deze organisaties weten we meer te maken dan slechts de som der delen. Zij denken mee met de ontwikkeling en invulling van de Slimmobiel. Deze bedrijven zijn geïnspireerd geraakt door de Slimmobiel en als ambassadeur willen zij dat ook graag met anderen delen. 

Sacha Grootenboer, eigenaar OpzijnPlek 

De slimmobiel levert in onze ogen een actieve bijdrage aan het ideeënrijk voor een leerkracht om te werken met de diverse talenten en eigenschappen van kinderen.

De producten dagen uit om op zoek te gaan naar wie het kind is en wat het kind kan. Ze bieden het kind de mogelijkheid om in die gegeven ruimte echt te ontdekken en op avontuur te gaan naar hun eigen plek in het leven.

Essentieel voor een goede ontwikkeling is vrijheid om je eigen leven, je eigen leerweg, zelf vorm te geven en continue te refereren of die vrijheid er nog is.

Past de ingeslagen weg nog wel bij jou? Kun je hem bereiken op de wijze die jij graag wilt? Word je er blij en gelukkig van?

Als we kinderen gunnen om ze zelf die weg te laten vinden zonder onze ‘opgelegde’ inbreng dan begeleiden we op unieke wijze evenzoveel unieke kinderen! Zo komt iedereen op zijn of haar Plek.