De Slimmobiel is een innovatief onderwijsidee van KnapVilla in samenwerking met de Rolf groep en EromesMarko. De onderscheidende materialen in het fraaie meubel stimuleren de verschillende hersengebieden. Elk op zijn eigen unieke manier. Daarbij is de pedagogische inzet van de Slimmobiel geborgd met als belangrijke aftrap een breinprikkelend minicollege van Hanneke Lokhoff van KnapVilla. 

KnapVilla biedt op een inspirerende wijze trainingen, workshops en lezingen aan voor iedereen in het onderwijs en de kinderopvang. Op de locatie in Wijchen is daarvoor o.a. een Leven Lang Leren pad gecreëerd waar ook 21ste eeuw vaardigheden toe behoren. Bij Knapvilla zijn al deze vaardigheden te beleven in combinatie met breindidactiek en meervoudige intelligenties. Belangrijk daarbij is om met elkaar in dialoog te gaan over hoe kinderen ontdekkend leren. Wij zorgen voor een wow-gevoel tijdens een studiedag in Wijchen, een studieweekend in Umbrië maar ook tijdens een minicollege van de Slimmobiel!


De Rolf groep staat garant voor een integraal aanbod diensten en producten afgestemd op eigentijds onderwijs voor kinderen van 0-12 jaar. Wij ondersteunen kinderopvangorganisaties en scholen zodat zij  spel- en ontwikkelingsmateriaal, (digitale) leermiddelen en ICT-toepassingen effectief in kunnen zetten. We hebben hierbij een gemeenschappelijk doel: het vergroten van het leerrendement en het plezier in spelen & leren.


EromesMarko kent met haar medewerkers een zeer platte en innovatieve organisatie, met een sterke passie voor inrichten. Het kernassortiment is door eigen industrieel ontwerpers ontwikkeld die veel ervaring hebben met specifieke (facilitaire) wensen van scholen. Ons bedrijf produceert haar – made in Holland – producten in eigen modern uitgeruste productielocaties in Wijchen, Hoogeveen en Emmen.

Het onderwijs verandert continu en het interieur dat dit faciliteert moet dit kunnen ondersteunen en uitdragen. De interieurarchitecten en interieurontwerpers van de Studio werken in teamverband aan inrichtingsvraagstukken voor het onderwijs. Uw onderwijs. Kom ter inspiratie gerust vrijblijvend een kijkje nemen in één van onze toonzalen.


 

 

 

Reageer en deel